Tomrummet
Det kræver mod at være i process, for når du er i proces, er du ofte ude i et tomrum, hvor du ikke kan mærke dit fodfæste.

Modet består dermed i villigheden til at acceptere, at være i dette tomrum, som kan føre til fejltagelse såvel som succes. Derfor kan det også være ret frustrerende, at være i dette tomrum. Kunsten består i at deale med den frustration og flyde med i processen. Du behøver ikke glemme dit mål, for at nyde processen.

Hvad er process?
Proces kan vi opleve i ethvert projekt. Stort som lille, praktiske som kreativt, om det drejer sig om at få gjort rent og rydde op derhjemme eller det gælder om at produceret en ny prototype. Skrive en faktura eller en bog. I processen skal der undersøges, overvejes, udvælges, prioriteres, gammelt skal måske ud og noget nyt til.

Vær ikke så dedikeret til din virkelighedsopfattelse
Sådan er det også, når vi skifter virkeligheds perspektiv. Måske opdager du, at den virkelighedsopfattelse du hidtil har navigeret efter, bare ikke holder.
Men hvad er så virkeligheden!
Du er gået i process, for du er ved at skifte virkelighedsopfattelse.
Bevar nysgerrig- og åbenheden når du skal undersøge, overveje, udvælge, prioritere sortere gammelt ud og give plads til den nye virkelighedsopfattelse.
Nyd processen – for netop i nydelsen åbner du for indstrømning af viden fra vores fællesskab.
Det vil sige viden som ligger i vores fællesfelt og vores optegnelser.
Vær ikke så dedikeret til din virkelighedsopfattelse, for hvad er den virkelige virkelighed.

Så hvad er virkeligheden?
Der findes muligvis lige så mange virkelighedsopfattelser som mennesker.
Vi ved, at den fungerer ud fra nogle helt specifikke love.
Disse love er upersonlige, ufavoriserende, usynlige og ligeglade med resultatet.

Så vågn op til virkeligheden. Du kan ikke høste jordbær, hvis du har sået korn. Kroppen ældes, selvom du ønsker dig evig ungdom.

Virkeligheden er hvad den er og vi lever hver vores fortolkning.Når vi tror det burde være anderledes, er det vores fortolkning af virkeligheden.
Overvej, om du selv har bestemt hvordan du fortolker din virkelighed og nyd at gå i process!

Eller få hjælp af os her

Hent Tabithas meget praktiske lykke guide her

Besøg vores hjemmeside her eller Facebook side her.

Ring til os for en aftale på tlf: 6128 6677

Tabitha: kigger clairvoyant på, hvor du står i livet nu, og hvordan du kan opnå bedre balance i dit liv. Om nødvendigt kan hun energi afbalancere din krop og sjæl med healing/fjenhealing.

Christian: Behandling af angst og fobier. To store lykkerøvere. Som tandlæge har Christian specialiseret sig i behandling af Tandlægeskræk(odontofobi).